Tim Draper: Prețul Bitcoin Încă se Îndreaptă Spre 10.000 de Dolari

September 23, 2014 by in category Featured, Stiri with 0 and 0
Home > Blog > Featured > Tim Draper: Prețul Bitcoin Încă se Îndreaptă Spre 10.000 de Dolari

În ciuda interesului continuu din partea marilor companii de plăți și lideri de opinie, prețul bitcoin a scăzut în ultimele săptămâni, în timp ce optimismul legat de regulamentul propus pentru bitcoin în New York, a cedat sub presiunea criticilor, iar piața a încercat să facă față utilizării pe scară largă a noilor instrumente financiare mai complexe.

tim-draper-1-bitcoin-1000-usd

Tim Draper cand a castigat licitatia Silk Road

Ambii factori au fost menționați recent de către fondul de investiții bitcoin, Pantera Capital, pe motiv că prețul bitcoin a scăzut începând cu luna iulie. În acest timp, prețul unui bitcoin a scăzut de la aproape 650 de dolari pe fondul unui interes sporit din partea investitorilor în momentul licitației guvernului SUA de aproximativ 30.000 BTC, la o valoare de 472 dolari la momentul publicării.

Totuși, e discutabil că nici un investitor nu a fost mai expus acestui recent declin al prețului, cum a fost celebrul capitalist și partener Draper Fisher Jurvetson (DFJ), Tim Draper, care pe 2 iulie a dezvăluit că a cumpărat aproape 30.000 de BTC confiscați de la fosta piață subterană online, Silk Road și vânduți de guvernul SUA.

Într-un nou interviu, Draper a recunoscut că a fost surprins de recentul declin al valorii bitcoin, deși rămîne optimist în ceea ce privește valoarea sa pe termen lung ca activ.

Draper a declarat: ”Cred că piețele nu văd ceea ce văd eu. O întreagă economie este reconstruită. Am un preț țintă de 10.000 de dolari în trei ani. Chiar și asta ar putea fi o chestiune pesimistă.”

Observațiile sunt demne de reținut dat fiind faptul că, dacă Draper ar plăti prețul pieței pentru acțiuni BTC, ar fi pierdut aproximativ 5 milioane de dolari din investiția sa, până acum.

Creșterea prețurilor pe piețele în curs de dezvoltare

Draper a abordat de asemenea, strategia sa generală de investiții și recentele mișcări, dintre care cele mai multe au vizat start-up-urile bitcoin de pe piețele emergente.

Investitorul în vârstă de 56 de ani, care a contribuit la recenta rundă de finanțare inițiată de BitPagos, Korbit și Volabit, a declarat că el crede că aceste companii vor face față în cele din urmă provocărilor.

Observațiile lui Draper sugerează că el prevede că aceste companii vor fi în măsură să depășească toate obstacolele generate de reglementare și actuala lipsă de conștientizare a consumatorilor, precizând:

Aceste companii facilitează modul oamenilor de a face afaceri în țările lor. Atât timp cât guvernele își dau seama că lucrurile merg mai bine când oamenii lor o duc bine, ar trebui să avem undă verde pentru investițiile bitcoin.

Investitorii ar trebui să cumpere bitcoin

Lăsând la o parte scăderea prețului, Draper crede că investitorii ar trebui să continue să caute oportunități pe piața bitcoin, spunând că el ar ”încuraja oamenii să cumpere bitcoini și să îi cheltuie.

Când a fost întrebat ce sfat ar oferi investitorilor și antreprenorilor care observă mersul pieței, el a subliniat utilitatea pe termen lung a bitcoin precum și rețeaua de tranzacție low-cost.

Presupun că cineva care obișnuia să trimită bani prin Western Union, știe deja cât de mult poate economisi folosind bitcoin,” a spus Draper.

El a continuat să sugereze că, din această perspectivă, inverstitorii ar trebui să caute în continuare oportunități disponibile, atât prin investiții directe în bitcoin cat și infrastructura de sprijin.

Eu cred că bitcoin se află aici pentru a rămâne,” a concluzionat Draper.

4.4/5 - (5 votes)

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.