Prezentarea Bitcoin Realizată de Winklevoss

October 8, 2014 by in category Informatii, Stiri tagged as , , with 0 and 0
Home > Blog > Informatii > Prezentarea Bitcoin Realizată de Winklevoss

prezentarea-bitcoin-winklevoss

Prea multă lume nu știe încă ce este Bitcoin. În afară de faptul că e o sursă grozavă de știri legate de criptomonedă, BitcoinX încearcă de asemenea, să educe oamenii. E important ca lumea să afle despre Bitcoin și despre punctele sale forte și punctele slabe. Mulți susținători Bitcoin împărtășesc acest punct de vedere. O dovadă e prezentarea făcută de Tyler și Cameron Winklevoss pe 17 septembrie 2013, în New York.

Prezentarea a avut loc la Congresul Value Investor. Gemenii Winklevoss știau cu ce fel de public au de-a face.

Implicațiile puternice ale Protocolului Bitcoin

Congresul atrage unii din cei mai calificați și experimentați investitori din lume. Ei sunt o adunătură de sceptici, și ne așteptăm la un public dur, cu întrebări incomode. Scopul nostru a fost de a educa investitorii cu privire la originile Bitcoin, implicațiile puternice ale protocolului și scopul investițiilor sale ca un stoc de valoare pe termen lung.

Cu câteva zile în urmă, această prezentare a fost postată pe Slideshare. Deși mulți au văzut-o deja, rămâne în continuare un instrument bun de a educa oamenii cu privire la Bitcoin și criptomonede. Sunt discutate cele mai importante aspecte. Ei încep cu relatarea întregii istorii, de la Nakamoto la geneza blocului Bitcoin. După aceea, sunt discutate utilizarea Bitcoin și beneficiile sale față de alte active (aur sau fiat).

Acestă prezentare rămâne în continuare o sursă bună de informare pentru toată lumea. Susținătorii Bitcoin cu experiență vor redescoperi toate lucrurile bune care i-au implicat în Bitcoin, în timp ce alți oameni vor afla to ce au nevoie pentru a începe propria călătorie în minunata lume a criptomonedelor. Încurajăm pe toată lumea să distribuie această prezentare cât mai multor persoane, preferabil celor care nu au auzit niciodată de Bitcoin. Acum e timpul să îi convingem!

4.6/5 - (5 votes)

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.