Prețul Bitcoin Explodează în Urma Îmbrățișării Paypal

September 26, 2014 by in category Stiri tagged as , , with 0 and 0
Home > Blog > Stiri > Prețul Bitcoin Explodează în Urma Îmbrățișării Paypal

pretul-bitcoin-creste
 
În această dimineață, Paypal a anunțat că va oferi mai mult sprijin pentru Bitcoin, permițând vânzătorilor să accepte criptomoneda ca plată pentru produsele digitale.

Integrarea PayPal cu bitcoin este mică – utilizatorii nu vor putea să își strângă bitcoinii în conturile lor PayPal, dar vânzătorii care folosesc anumite servicii PayPal și care se află pe teritoriul Americii de Nord, vor putea accepta bitcoini. PayPal se bazează pe câțiva furnizori de sisteme de plată cu bitcoini, în gestionarea tranzacțiilor. Chestiunea în acest caz e că PayPal și compania-mamă eBay, nu vor deține bitcoini ei înșiși.

Veștile au avut un impact imediat:

miscarea-pretului-in-piata

Pretul Bitcoin

Bine ai revenit în formă, Bitcoin.

Pe de altă parte, PayPal este dispus să găzduiască noi puncte de ieșire pentru actualii deținători de bitcoini. Argumentul este simplu: cu cât este mai ușor pentru actualii deținători de bitcoini să încaseze câștiguri pentru IRL, sau în afara spațiului virtual, bunuri, cu atât mai mult o vor face. Dacă ar fi fost greu să facă acest lucru, ar fi existat mai multe divergențe și mai puțină activitate de acest gen.

Prin urmare, PayPal ajută la o posibilă scădere a presiunii în ceea ce privește prețul bitcoin. Dacă mai mulți oameni retrag bitcoini cheltuindu-i prin BitPay și alți furnizori, atunci alți bani și interese se strecoară în sistem,  motivul evident pentru care s-ar putea dezvolta presiunea negativă a prețurilor.

Și iată ironia: vestea că bitcoin cunoaște o mare adopție în rândul principalilor furnizori de plăți, face ca prețul să crească, chiar dacă faptele relatate de știri ar putea să îl scadă. Deocamdată, fanii bitcoin se bucură de o perioadă favorabilă.

Țineți minte că bitcoin se ridică încă o dată de la prețul vechi de 400 de dolari. E ceva ce trebuie reținut.

3.3/5 - (3 votes)

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.