Paypal Acceptă Tranzacții cu Bitcoini pentru Comercianții de Produse Digitale

September 26, 2014 by in category Featured, Stiri tagged as , with 3 and 0
Home > Blog > Featured > Paypal Acceptă Tranzacții cu Bitcoini pentru Comercianții de Produse Digitale

paypal-bitcoin-produse-digitale

Avântul Bitcoin continuă să ia amploare printre comercianți și platforme web. După semnalele de acum câteva săptămâni, când Braintree a activat tranzacțiile cu bitcoin pentru dezvoltatorii Paypal, compania acceptă în prezent bitcoini pe întreaga rețea Paypal, pentru vânzătorii de produse digitale.

Compania și-a exprimat interesul față de Bitcoin de ceva timp, directorul CEO, John Donahoe, spunând în trecut că ar juca ”un rol important” în viitorul companiei. Acum că actori importanți de la Overstock la Wikipedia se bazează pe criptomonedă pentru o parte din tranzacțiile sau donațiile lor, PayPal se alătură de asemenea.

Prin parteneriatele cu BitPay, Coinbase și GoCoin, PayPal va permite comercianților să accepte bitcoini pentru tranzacțiile la produsele digitale. Au decis să înainteze cu o mână de parteneri de lansare în loc de unul singur, așa cum a făcut Braintree cu Coinbase, la începutul acestei luni. Ca să fim bine înțeleși, nu e vorba despre adăugarea Bitcoin la portofelul digital al Paypal și pentru moment e valabil doar în America de Nord. Aceștia sunt pași mărunți deocamdată.

Acesta este un aviz foarte important pentru comunitatea monedei digitale,” a spus Steve Beauregard, directorul GoCoin. PayPal va obține venituri din tranzacții prin taxe de referință, care sunt destul de obișnuite în mediul sistemelor de plată.

PayPal joacă rolul de intermediar, dar costul va fi lăsat în seama vânzătorului și a procesorului de plată,” a declarat Scott Ellison, senior director PayPal, responsabil pe nișa inteligenței competitive și strategiei corporative.

Cu câteva săptămâni în urmă, la TechCrunch Disrupt, directorul Braintree, Bill Ready, a spus că Bitcoin se va adăuga ca sistem de plată pentru SDK.

4.6/5 - (8 votes)

3 Comments

 • Marin Pop
  on September 26, 2014 Reply

  Oare cand vor da si ei drumul la portofele de bitcoin legate direct in contul de paypal? Oare se va intampla vreodata asa ceva?

 • george m
  on September 26, 2014 Reply

  Eu sunt curios cand vor ajunge si in romania cu solutiile alea misto de plata pe care le au integrate pe afara.

  • Alexandru
   on September 26, 2014 Reply

   Good point!

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.