Orange Susține Bitcoin În Silicon Valley

May 11, 2015 by in category Investitii, Stiri tagged as , with 1 and 6
Home > Blog > Investitii > Orange Susține Bitcoin În Silicon Valley

Divizia gigantului mondial de telecomunicații, Orange, din Silicon Valley, intenționează să investească în spațiul Bitcoin.

Orange Silicon Valley (OSV), care ia în considerare criptomoneda ca una din principalele sale arii de interes, intenționează să cheltuie 20.000 de dolari pe startup și momentan se află în discuții cu două companii Bitcoin, informează Bloomberg.

E ceva interesant în această tehnologie,” a declarat Georges Nahon, director general la OSV, reporterului Olga Kharif, adăugând: ”deci vrem să fim acolo  cât mai curând posibil. Aceasta ar putea fi o platformă digitală pentru viitor“.

orange-sustine-bitcoin

Orange Mobil sustine Bitcoin

Vestea vine dupa ce Orange a amplificat eforturile sale de Venture Capital, formând Orange Digital Ventures, anunțând scopul său de a sprijini 500 de startup-uri din întreaga lume, până în martie 2020.

Alte companii de telecomunicații au îmbrățișat oportunitățile de a investi în sectorul monedei digitale. DoCoMo, principalul operator de telefonie mobilă din Japonia, a investit în exchange-ul de bitcoin Coinbase din San Francisco, în timpul rundei sale de 75 de milioane de dolari, în ianuarie.

Sistemele de plată în bitcoini cunosc o adoptare în continuă creștere în industria de comunicații. Perseus Telecom, un furnizor de canale, de mare viteză, pentru cele mai mari acțiuni globale și schimburi de valori, în parteneriat cu GoCoin, a început să accepte plați în bitcoini la începutul anului 2014.

T-Mobile din Polonia, a anunțat, de asemenea, că a testat plațile în bitcoini pentru reîncărcările de cartele, în februarie, în urma unui parteneriat cu procesorul Bitcoin local, InPay S.A.

4.5/5 - (2 votes)

1 Comment

  • Angela T
    on June 8, 2015 Reply

    Oare cand vom vedea si din partea companiilor romanesti de telefonie asa ceva? Vodafone, Orange, Telekom, haideti cu programe de sponsorizare a antreprenoriatului!

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.