Newegg Acceptă Plățile cu Bitcoin

August 4, 2014 by in category Stiri with 0 and 1
Home > Blog > Stiri > Newegg Acceptă Plățile cu Bitcoin

Newegg, unul din cei mai mari relaileri online de electronice, a anunțat că va începe să accepte Bitcoin. Pentru mulți clienți ai companiei, acest anunț era de mult timp așteptat. După ce Overstock a început să accepte bitcoin în ianuarie, clienții Newegg s-au îndreptat spre social media, întrebându-se când va avea compania opțiunea metodei de plată în bitcoini. Newegg va putea acum să ofere opțiuni de plată în bitcoini pentru cei 25 de milioane de clienți pentru producția extinsă de peste 10,5 milioane de produse.

newegg-accepta-bitcoin

Newegg acceptă plăți prin Bitcoin

pagina-de-bitcoin-a-newegg

Pagina de Bitcoin a Newegg

Retailerul specializat pe vânzarea de hardware-uri și software-uri, este unul din cei mai dezvoltați din această industrie, cu un venit de aprape 2,8 miliarde de dolari. Spre deosebire de Overstock, Newegg a ales procesorul de plată din Atlanta, BitPay, ca procesor de plată pentru grupul său de website-uri de e-comerț. BitPay procesează în prezent plăți bitcoin pentru mai mult de 35.000 de comercianți, și recent, s-a ridicat la un total de 32 milioane de dolari în capital de risc, cel mai mare din rândul companiilor bitcoin de până acum. Alegerea Newegg de a accepta moneda digitală aflată în creștere rapidă, reprezintă o altă metodă sigură și convenabilă pentru clienți de a-și satisface nevoile în materie de produse electronice.

Pentru un furnizor e-commerce cu perspective progresive precum Newegg, Bitcoin oferă o nouă imagine plăților mobile și procesării plății, într-un mediu controlat de prevenirea fraudei și securitatea plățiilor. Pentru orice retailer care procesează plăți prin carduri sau informații bancare, riscul de fraudă este iminent. Totuși bitcoin este o criptomonedă dezvoltată pentru a furniza o formă mai sigură de plată, eliminând în același timp, frauda și comisioanele. Mulți retaileri e-commerce încearcă să obțină o perspectivă asupra modului în care Bitcoin poate aduce vreun beneficiu afacerii și clienților lor, și se pare că Neweg a realizat varietatea de beneficii. Compania, nu numai că va putea procesa plăți prin bitcoin, dar va observa probabil o creștere majoră a vânzărilor și economii uriașe din comisioanele procesării plăților.

Compania este încântată să dezvăluie sprijinul bitcoin pentru linia lor de site-uri de e-comerț. ”Clienții Newegg sunt unii din cei mai vechi mineri bitcoin și susținători entuziaști ai criptomonedei. Adoptarea bitocin ca metodă de plată este un alt mod de a răspunde diferitelor nevoi ale clienților,” remarca într-un comunicat, Soren Mills, Directorul Biroului de Marketing Newegg.

Finalizarea unei achiziții cu bitcoin pe Newegg.com se poate face folosind BitPay, printr-o varietate de opțiuni. În etapa a doua a procesului de verificare, clienții pot selecta ”Bitcoin” din lista de metode de plată disponibile și să continue procesul de acolo. În cazul în care clientul are instalat un portofel digital software, poate încheia o comandă făcând click pe ”Pay with Bitcoin”. Dacă portofelul digital al clientului este păstrat într-un smartphone, poate fi scanat codul QR pe pagina Bitcoin Payment, pentru a finaliza tranzacția. În plus, dacă portofelul digital al clientului este pe web, clientul face click pe linkul ”View Address” pentru a afișa adresa portofelului digital și trimite suma bitcoin corespunzătoare.

Clienții Newegg.com sunt acum în măsură să efectueze tranzacții Bitcoin oricând doresc. Pentru mai multe informații legate de anunț și pentru a afla mai multe despre Bitcoin, accesați http://www.newegg.com/bitcoin.

4.7/5 - (7 votes)

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.