Lawnmower – Aplicatie de Investit in Bitcoin

May 7, 2015 by in category Stiri tagged as , with 0 and 1
Home > Blog > Stiri > Lawnmower – Aplicatie de Investit in Bitcoin

Numele produsului: Lawnmower

Ce reprezintă: Bitcoin este preluat de populara aplicație de investiții, Acorns, Lawnmower strânge achizițiile de carduri bancare până la cel mai apropiat dolar și investește în Bitcoin.

Creat de: Lawnmower.io

Cine se află în spatele proiectului: Trei colegi de la  Universitatea din Florida și finanțatori strategici Boost VC –  Pieter Gorsira, Patrick Archambeau și Alex Sunnarborg.

Preț: Gratis

Data lansării: 9 aprilie
lawnmower-screenshot
Descriere pe scurt: Lawnmower oferă utlizatorilor o modalitate mai puțin dificilă de a economisi sume incrementale în bitcoini.

Rating: 3.5/5

Elemente de bază: Disponibil ca aplicație iOS și în Android beta, Lawnmower creează un portofel Coinbase pentru utilizatori, conectând adresa la contul bancar sau la cardul de credit. Lawnmower monitorizează vechile achiziții ale utilizatorului, rotunjind tranzacțiile la cel mai apropiat dolar, sau în cazul unei tranzacții  de 3 dolari, la următorul dolar, transformând ”restul” în bitcoin.

Utilizarea serviciului

Pentru a instala serviciul, utilizatorii iOS descarcă aplicația pe dispozitivul lor. De acolo, procesul de înregistrare este împărțit în trei etape.

Aplicatia este în prezent limitată la utilizatorii a cinci parteneri bancari, ale căror servicii pot fi accesate prin platforma financiară Plaid. Băncile disponibile sunt Bank of America, Chase, Citibank, Wells Fargo și US Bank.

Odată selectați, utilizatorii trebuie să răspundă corect parolelor de securitate folosite împreună cu contul lor. Față de atunci când se accesează contul bancar online, utilizatorii trebuie acum să răspundă corect la toate întrebările înainte de a trece mai departe. Lawnmower afișează apoi un ecran care indică faptul că nu a detectat nicio activitate de tranzacție încă, una care este eventual populată cu istoricul achizițiilor sale.

Aplicația necesită un minim de 4 dolari colectați pe bucăți, din achiziții, înainte de a cumpăra bitcoini în numele utilizatorului.

Avantaje

  • Înregistrare rapidă pentru utilizatorii Coinbase
  • Interfața simplă arată bitcoinii acumulați, echivalentul în dolari și un istoric al achizițiilor recente.

Dezavantaje

  • În prezent este limitată pentru investitorii în dolari
  • Necesită un cont Coinbase
  • Pagina cu statistici este în curs de dezvoltare
  • Utilizatorii au dreptul la o singură investiție, momentan.
  • Este disponibila doar pentru utilizatorii din SUA

Securitatea

În ceea ce privește securitatea, Lawmower plasează cea mai mare parte din responsabilitate către părțile terțe afiliate. Datele tranzacțiilor bancare sunt stocate în afara aplicației de către API Plaid, în timp ce utilizatorii pot doar să vândă sau să cumpere bitcoini prin conturile lor Coinbase.

Concluzii

Având în vedere obiectivele prea ambițioase ale multor companii din această arie, Lawnmower ar trebui să fie apreciat pentru succesul său în a oferi o viziune simplistă. Mai mult, acesta oferă ceva ce pare a fi cel mai ușor mod de a achiziționa bitcoini, fiind nevoie doar de utilizatori care să opteze pentru un program și apoi să-și vadă de treburile lor.

În ceea ce privește modul în care ridică valoarea propusă investitorilor, totuși, asta depinde de punctul de vedere al utilizatorului. Aplicațiile alternative, cum ar fi Acorns de exemplu, oferă o gamă largă de opțiuni de investiții, de la titluri de stat la stocuri imobiliare, o diversitae care nu este încă disponibilă pentru aplicația Lawnmower.

Utilitatea cea mai mare a aplicației Lawnmower, ca instrument de investiții, poate depinde de succesul mare al criptomonedei ca o clasă de active, deși, rămâne de văzut dacă bitcoin va fi suficient pentru a atrage o piață mare de investitori care caută să-și înmulțească economiile, și prin extensie, pe Lawnmower ca și companie.

4/5 - (1 vote)

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.