ESPN Deschis Pentru Noua Industrie Bitcoin A Sponsorilor Bowl

May 25, 2015 by in category Stiri tagged as with 0 and 7
Home > Blog > Stiri > ESPN Deschis Pentru Noua Industrie Bitcoin A Sponsorilor Bowl

După câteva săptămâni de la anunțul surpriză legat de renunțarea la bitcoin din titlul evenimentului St Petersburg Bowl, ESPN rămâne în continuare reticent cu privire la ”decizia sa reciprocă” cu fostul sponsor al St Petersburg Bowl, BitPay, de a întrerupe sprijinul său pentru eveniment.

Stadionul St Petersburg

Stadionul St Petersburg

Deși a fost oarecum criptic în răspunsul său inițial, un purtător de cuvânt al ESPN a confirmat faptul că “BitPay nu mai este sponsorul” meciului, și că versiunea din acest an va purta probabil, titlul generic, St Petersburg Bowl. BitPay, care oferă servicii de procesare a plăților Bitcoin, a semnat un contract pe trei ani pentru a oferi sprijin financiar pentru eveniment, în aprilie anul trecut.

Chiar și în ciuda încheierii timpurii a contractului, ESPN a sugerat că ar putea fi deschis la oportunități de sponsorizare cu companii din spațiul Bitcoin, atunci când va analiza sponsorii meciului bowl.

Nu am exclude nicio parte serioasă care ar fi aprobată pentru regulile NCAA, precum principalul nostru sponsorul oficial, a declarat un purtător de cuvânt.

Bitcoin St Petersburg Bowl a avut un rating extraordinar, obținând o audiență de peste 3 milioane de telespectatori, o cifră pe care unii au observat că a depășit multe playoff-uri NCAA de baschet, deși a atras partea sa de detractori atât în viziunea publicului cât și în rândul comercianților locali din Florida.

Când a fost întrebat dacă mai multe părți s-ar putea aduna împreună într-o încercare de a continua sponsorizarea, ESPN a fost mai puțin concis, sugerând că o astfel de cale are nevoie de o aprobare mai mare.

Asta e ceva la care doar NCAA poate să răspundă,” a adăugat purtătorul de cuvânt.

O listă completă a regulilor de sponsorizare poate fi găsită pe site-ul asociației sportive.

3.3/5 - (3 votes)

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.