Denarium Lansează Bitcoini În Formă Fizică În Regim ”Low Cost”

May 25, 2015 by in category Featured, Stiri tagged as , with 1 and 7
Home > Blog > Featured > Denarium Lansează Bitcoini În Formă Fizică În Regim ”Low Cost”

Startup-ul finlandez Denarium a lansat o serie de bitcoini fizici în regim ”low cost”, în încercarea de a stimula adoptarea monedei digitale.

Cum arata moneda Bitcoin in viziunea Denarium

Cum arata moneda Bitcoin in viziunea Denarium

Monedele Denarium încărcate sau nu cu bitcoini, puse în vânzare astăzi, sunt vândute cu valori de 1/10 și 1/100 de bitcoin.

Lansarea calcă pe urmele lui Casascius, compania care și-a lansat bitcoini în format fizic în 2011. A încetat vânzarea monedelor încărcate cu bitcoini, în 2013.

Contrar a ceea ce unii oameni ar putea crede, Casascius nu a stopat producerea de monede din lipsă de cerere. S-au oprit în primul rând, pentru că au existat probleme în ceea ce privește reglementarea.

Mediul de reglementare aici, în Finlanda este clar în ceea ce privește producerea și comercializarea de monede fizice, așa că suntem într-un loc bun de pornire, a declarat, CEO-ul Denarium, Henry Brade.

El a mai spus că firma sa speră să faciliteze pentru toată lumea, accesul în lumea Bitcoin.

Vrem ca monedele să fie în mâinile tuturor celor interesați de Bitcoin, astfel încât aceștia să le poată folosi drept cadouri pentru prieteni și familie și să poată explica în același timp, ce înseamnă Bitcoin,” a adăugat acesta.

Startup-ul își concentrează în prezent eforturile în Europa, America de Nord, Australia și Asia.

Brade a spus că speră să vândă monede și în Africa, când scena Bitcoin va prinde rădăcini și acolo. CEO-ul a confirmat că America de Sud a fost, de asemenea, luată în considerare ca posibilă piață.

Dacă doriți să achiziționați bitcoin vă invităm să deschideți pagina de cumpărare bitcoin și să lansați o comandă, operatorii noștrii vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil.

4.1/5 - (8 votes)

1 Comment

  • Ana
    on June 8, 2015 Reply

    astapt sa iasa din perioada de pre-order si o sa-mi comand si eu. am ratat cassacius cand a fost, dar tot vreau sa ma mandresc cu cateva monezi denarium. cine stie, poate chiar ma apuc sa fac trading cu ele 🙂

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.