De ce Funcționează Bitcoin în Cazul Expedierii Banilor – Interviu cu Ron Hose

August 5, 2014 by in category Intrebari, Stiri with 0 and 1
Home > Blog > Intrebari > De ce Funcționează Bitcoin în Cazul Expedierii Banilor – Interviu cu Ron Hose

Antreprenorii din Filipine explorează potențialul Bitcoin de a îmbunătăți structurile de plată. Probabil cel mai cunoscut start-up este Coins.ph, un serviciu de schimb Bitcoin și procesor comercial, care a semnat două contracte cu doi mari comercianți locali.

ron-hose-proprietarul-coins-ph

Ron Hose, directorul Coins.ph

Directorul Coin.ph, Ron Hose, este absolvent al Cornell, partener fondator al Innovation Endeavors, care anterior a co-fondat Tokbox, un serviciu de comunicații video, care fost achiziționat de Telefónica Digital în 2012.

Acest interviu cu Hose, de la Philippine World Startup Report, Innovation Endeavors, SendMoney.ph și Coins.ph, a fost realizat de Technology Advisory Council (STAC) Silicon Valley, care a permis republicarea acestuia pe INQUIRER.net.

Directorul Coins.ph, Ron Hose

Ce te-a inspirat să creezi SendMoney.ph?

Am văzut muncitori din afară care plăteau undeva între 5% și 25% pentru a trimite bani acasă, prin companii precum Western Union și Moneygram. Când ruda lor din Filipine pierde 10 dolari la o tranzacție de 100 de dolari, ăsta e echivalentul a 2-3 zile de muncă. Ne-am gândit, cu Bitcoin poate fi mai ieftin. Putem rezolva o adevărată problemă. Întâmplător, aveam deja clienți care foloseau schimbul nostru Bitcoin, neoficial, pentru a trimite bani din vânzarea de bitcoini, deci știam că există cerere.

Aveți de gând să dezvoltați SendMoney.ph în primul rând prin strategii de marketing în rândul expeditorilor (lucrători filipinezi imigranți care ar trimite bani prin SendMoney.ph) sau al beneficiarilor (filipinezi care cer rudelor să expedieze bani prin SendMoney.ph)?

Ambele părți au de câștigat atunci când este trimisă o sumă mai mare. Filipinezii, indiferent dacă se află în țara lor sau în afară – sunt prin natura lor, foarte inventivi, și mereu caută metode mai bune, mai ieftine și mai rapide de a rezolva problemele. SendMoney.ph oferă exact acest lucru pentru expedierea banilor.

site-ul-sendmoney-philippines

Site-ul SendMoney.ph

Chiar dacă serviciile actuale de expediere sunt mai scumpe, lucrătorii din afară ar putea pur și simplu să le folosească, din teama de a încerca ceva nou și necunoscut pentru ei (de exemplu, criptomoneda). Cum aveți de gând să îi faceți să înțeleagă ce înseamnă Bitcoin (și implicit, SendMoney.ph), astfel încât, să fie în regulă cu ideea de a trimite bani prin intermediul platformei?

Aceasta este o afacere de încredere – dezvoltarea noastră a început în primul rând din vorbă în vorbă. Mulți dintre clienții noștri încearcă cu o sumă mică la început, și odată ce sunt mulțumiți de rezultat, tind să o facă în mod regulat și recomandă serviciul prietenilor. Suntem axați pe furnizarea de servicii rapide și receptive, și vrem să ne asigurăm că destinararul își primește banii acolo unde are nevoie și fără întârziere.

Care a fost cea mai mare provocare de natură tehnică în dezvoltarea SendMoney.ph, și cum ai depășit-o tu și echipa ta?

Am avut cinci luni de experiență în transformarea bitcoinilor în pesos și trimiterea lor în Filipine prin casa noastră de schimb, coins.ph – prin această experiență, am construit tehnologia și operaționalul know-how, pentru a trimite bani la timp în mod constant, prin 22 de variante de plată: door-to-door (livrare directă), pickup de la 5000+ de locații retail, mobile cash și depozite bancare.

Cu SendMoney.ph, punem accent în primul rând pe experiența utilizatorului – am vrut să facem procesul cât mai simplu posibil – cu două click-uri, expeditorul poate plăti tranzacția cu Bitcoin, iar noi trimitem destinatarului numerarul, în următoarea zi lucrătoare.

SendMoney.ph are cu siguranță o valoare socială în acest caz, care ar economisi banii lucrătorilor filipinezi imigranți, care îl alte circumnstanțe ar cheltui pe comisioane mai mari. În ce măsură aveți de gând se promovați SendMoney.ph, pe baza bunului social pe care îl oferă filipinezilor în mod individual/țării ca întreg?

Misiunea noastră pe termen lung la coins.ph, este de a îmbunătăți incluziunea financiară de pe piețele emergente. Folosim Bitcoin ca o tehnologie explozivă care reduce costurile serviciilor financiare de furnizare, consumatorului final. Un bun exemplu în acest sens este modul în care Skype a dat peste cap piața de telecomunicații pe distanțe lungi, acum zece ani, folosind voip/Internet, pentru a micșora costurile pentru convorbiri cu rudele. Credem că Bitcoin va avea același ”efect Skype” asupra pieței transferurilor monetare.

Compania noastră este construită în jurul obiectivului de a îmbunătăți viețile prin tehnologia Bitcoin, și a tuturor produselor pe care le dezvoltăm la coins.ph, pornind de la același obiectiv principal.

Care este cea mai comună reclamație pe care ați primit-o (sau anticipați că o veți primi) de la filipinezii locali sau de la cei din străinătate, în ceea ce privește utilizarea SendMoney.ph, și cum o depășiți?

Bitcoin este o tehnologie tânără, și va dura ceva timp până să câștige încredere și adoptare în masă. Știm că lucrăm în mare parte cu utilizatori începători, dar problema există, și deci există multă motivație din partea oamenilor de a experimenta. Ne axăm mai mult pe furnizarea unui serviciu excelent și pe economisirea de bani pentru clienții noștri – construim o relație pe termen lung cu clienții noștri , bazată pe încredere.

Care sunt obiectivele voastre pe termen lung și scurt, cu privire la SendMoney.ph? Care este viziunea finală legată de asta?

Cu moneda digitală, vedem o lume în care trimiterea banilor reprezintă o tranzacție cu taxe mici și fixe, indiferent unde sunt trimiși aceștia. Numai în Filipine, putem aduce înapoi economiei, aproximativ două miliarde de dolari, care se pierd anual în comsioanele transferurilor. Realizăm asta prin furnizarea unui serviciu de calitate, livrare rapidă și comisioane mici.

5/5 - (2 votes)

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.