Câștigă Bitcoini Purtând Haine Firmate Și Făcând Selfie-uri

October 27, 2014 by in category Stiri tagged as , with 2 and 1
Home > Blog > Stiri > Câștigă Bitcoini Purtând Haine Firmate Și Făcând Selfie-uri

Este o modalitate interesantă, propusă de noul startup BadgerHunt. Principiul este destul de simplu: agenții de publicitate plătesc în bitcoini pentru a afișa logo-ul brandului pe hainele și mașinile unor anumite persoane.

Într-adevăr, în timpul înregistrării, voluntarii trebuie să completeze un profil destul de detaliat pentru a asigura firmele de publicitate că aceștia se potrivesc cerințelor. Astfel, ei trebuie să menționeze vârsta, biografia, hobby-urile și să trimită o fotografie: probabil ai înțeles că nu vei fi scutit de nimic!

castiga-bitcoin-prin-branding

Castiga bitcoin prin Branding

Totuși, ca răsplată, utilizatorii au posibilitatea să indice venitul zilnic pe care doresc să îl primească, în conformitate cu profilurile lor. Suma minimă este de 5 dolari, dar unii membri cu o reputație semnificativă și prin urmare cu un mai mare potențial de expunere, nu ezită să ceară peste de 50 de dolari pe zi, ceea ce înseamnă 1550 de dolari pe lună! Acest experiment poate fi extrem de interesant și reprezintă un venit în plus pentru cei mai norocoși și celebri dintre cititorii noștri.

Acest lucru este valabil mai ales pentru cei ce ar putea fi tentați să combine câteva forme de ”branding personal” pe lângă cele propuse de platforme: tricouri, șepci sau abțibilduri firmate. Prin urmare, de ce să nu porți un tricou Starbucks care să arate gurmandul din tine, în timp ce conduci noul Tesla Model S pe care va fi afișat un sticker Greenpeace, pentru a nu fi pus la îndoială angajamentul tău față de mediul înconjurător.

Selfie-uri zilnice cu firma la vedere

În ceea ce privește partea practică, startup-ul are grijă de fiecare detaliu: după înregistrarea ta ca ”badger”  – voluntar – și completarea profilului, îți vor fi trimise din când în când, propuneri personalizate de campanie, pentru a evita sarcina neplăcută de a selecta propuneri concepute pentru un anumit gen sau țară.

Odată ce ai ales campania, va trebui să îți faci un selfie în fiecare zi și să îl trimiți website-ului, care îl va trimite către firma de publicitate pentru a confirma buna funcționare a campaniei, înainte de a face plata finală.

În cele din urmă, este posibilă o flexibilitate interesantă în livrarea materialelor publicitare: poți să le primești de la firma de publicitate, dar poți de asemenea, să le imprimi singur.

Pe scurt, o nouă apariție pe lista lungă de metode de a câștiga bitcoini, a cărei relevanță va depinde de nivelul tău de toleranță în materie de publicitate!

2 Comments

  • Alexandru
    on October 28, 2014 Reply

    Oare cand se va lansa si la noi un asemenea startup..?

  • Cornel
    on November 6, 2014 Reply

    Niciodata, doar nu suntem in SUA. Sau poate ar putea finanta Vodafone sau altii o asemenea campanie.

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.