Banca BNY Mellon De Pe Wall Street Experimentează Beneficiile Bitcoin

May 8, 2015 by in category Featured, Stiri tagged as , , with 0 and 1
Home > Blog > Featured > Banca BNY Mellon De Pe Wall Street Experimentează Beneficiile Bitcoin

bny-mellon-wall-streetPotrivit ”The Wall Street Journal”, dezvoltatorii de la Banca Mellon Corp din New York, au experimentat codul bitcoin open-source, ca parte a noului program al băncii, de recunoaștere corporativă.

Așa numitele ”Monede BK” (BK Coins), vor fi oferite personalului pentru contribuții la dezvoltarea software-ului băncii, și pot fi folosite pentru carduri cadou (cupoane) și alte recompense.

Inițiativa a fost anunțată de către Directorul IT al BNY Mellon, Suresh Kumar, în timpul unei întâlniri de săptămâna trecută la centrul de inovare al băncii. Kumar a remarcat că testarea Bitcoin se încadrează în obiectivele mai largi ale BNY Mellon, de a explora software-ul open-source pentru necesitățile în creștere ale băncii.

”Este o mare schimbare de mentalitate, care vine cu multe dintre aceste noi tehnologii. Prin urmare, dacă putem găsi o cale de a concretiza lucrurile, într-un mediu controlat cum este programul nostru de recunoaștere a personalului, atunci avem un mare prilej de a ne ajuta companiile să înțeleagă mai bine potențiala valoare,” a declarat Kumar.

BNY Mellon este cea mai recentă mare bancă care va testa zona monedei digitale.

De exemplu, săptămâna trecută, UBS a anunțat crearea unui centru de dezvoltare în Londra, dedicat experimentelor cu această tehnologie.

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.