AngelList Bitcoin Depășește 1 Milion de Dolari din Sprijinul Investitorilor

September 19, 2014 by in category Investitii, Stiri with 0 and 1
Home > Blog > Investitii > AngelList Bitcoin Depășește 1 Milion de Dolari din Sprijinul Investitorilor

La cel mai recent semn că investitorii rămân optimiști cu privire la bitcoin, sindicatul de investiții AngelList care e axat pe moneda digitală, a depășit un milion de dolari în urma sprijinului oferit de grupul său de investitori.

reteaua-angellist-bitcoin

Reteaua AngelList

Sindicatul, care este condus de membrii consiliului Fundației Bitcoin și de investitorul bitcoin, Brock Pierce, este în prezent pe locul 8 în topul celor mai populare sindicate de pe platformă, cu sprijin total din partea investitorilor. Sindicatul a intrat în top 10 în februarie, și include de asemenea, alți investitori de renume din lumea bitcoin, cum ar fi Matthew Roszak, co-fondatorul SilkRoad Equity și Sean Percival, partener 500 Startups.

Într-un interviu pentru CoinDesk, Pierce a spus că deși în mare este mulțumit de performanța generală a sindicatului, acesta probabil nu va atinge obiectivul inițial de a investi în 12 start-up-uri bitcoin în 2014. El a spus că în ciuda interesului ascendent, sindicatul său se luptă în prezent să găsească ofertele potrivite.

Pierce a declarat pentru CoinDesk: ”Trebuie să găsești oferte bune, trebuie să fii capabil să obții oferte bune și trebuie să poți obține alocarea acelor oferte bune prin canalele de crowdfunding. Acestea sunt în mod evident, trei mari obstacole, iar când ajungi la a treia treaptă, pragul este evident, destul de mare.

Pierce a relatat în continuare că sindicatul este pe cale să finalizeze a doua investiție anul acesta, iar anunțul oficial al finanțării va fi lansat în curând.

Lansat spre sfârșitul anului 2013, sindicatul AngelList permite investitorilor angel să strângă capital pentru proiecte, în timp ce câștigă de pe urma rezultatelor fiecărei oferte. AngelList, înființată de Naval Ravikant și Babak Nivi, oferă o serie de servicii start-up-urilor americane și investitorilor angel.

Finanțare incluzivă

Din februarie, numărul investitorilor implicați în AngelList a fost de asemenea, în creștere. Astăzi, sindicatul are 78 de susținători acreditați, în comparație cu 23, câți erau în februarie. Investitorii se pot alătura grupului cu o investiție minimă de 5.000 de dolari.

investitorul-brock-pierce

Brock Pierce

Pierce a pus popularitatea grupului pe seama notorietății sale în investițiile din trecut, care au inclus BitFury, ChangeTip and GoCoin, spunând:

Sunt, evident, un investitor foarte activ în spațiul bitcoin, iar foarte mulți au spus: Hei, aș vrea și eu să pot participa la această afacere. Și astfel, oamenii s-au înscris.

El a menționat de asemenea, asemănările dintre comunitățile de crowdfunding și cele bitcoin, spunând că ambele tabere încearcă să facă finanțarea mai incluzivă.

Crowdfunding

Datorită caracterului distributiv al platformei și sindicatului AngelList, Pierce estimează că a discutat cu aproape două treimi din investitorii implicați, deși el cunoaște doar o treime dintre cei implicați activ în comunitatea bitcoin.

Cu toate acestea, el a catalogat acest fapt ca o dovadă a puterii crowdfunding și a capacității acesteia de ajuta la atingerea obiectivelor mai largi legate de bitcoin.

E interesant (…) Cred că tot ce se întâmplă în lumea crowdfunding-ului este incredibil de interesant și de provocator și va duce inovația la cote maxime.

4.7/5 - (3 votes)

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.