Category: Investitii

Bitcoin a spart barierele financiare formate de-a lungul anilor. Vezi cum poți investi în Bitcoin și cum să faci profit din acest asset speculativ.
Home > Blog > Investitii

Orange Susține Bitcoin În Silicon Valley

May 11, 2015 by in category Investitii, Stiri tagged as ,

“E ceva interesant în această tehnologie,” a declarat Georges Nahon, director general la OSV, reporterului Olga Kharif, adăugând: ”deci vrem să fim acolo cât mai curând posibil. Aceasta ar putea fi o platformă digitală pentru viitor”.

1 6 Read more

3, 454 Trilioane $ – Un Motiv Suficient de Bun Pentru a Cumpăra Bitcoin

January 30, 2015 by in category Investitii, Stiri tagged as , ,

In timp ce majoritatea oamenilor sunt obsedati de prețul Bitcoin în raport cu dolarul, ei nu reușesc să înțeleagă că adevărata sa valoare constă în faptul că este deconectată de la moneda ”fiat” – cunoscută de noi astăzi, ca ”bani tradiționali”.

1 0 Read more

De Ce Este Irelevantă Valoarea Bitcoin Față de Dolar?

October 7, 2014 by in category Investitii, Stiri tagged as , , ,

Astăzi voi detalia trei motive principale pentru care valoarea Bitcoin în comparație cu ”atotputernicul dolar” contează prea puțin, și ar putea fi total irelevantă, atât în ​​prezent, cât și în viitor.

Un motiv poate fi desprins din lecțiile învățate din istoria noastră, a rețelelor descentralizate comparativ cu alte rețele centralizate.

1 1 Read more

AngelList Bitcoin Depășește 1 Milion de Dolari din Sprijinul Investitorilor

September 19, 2014 by in category Investitii, Stiri

AngelList care e axat pe moneda digitală bitcoin, a depășit un milion de dolari în urma sprijinului oferit de grupul său de investitori.

0 1 Read more

Cum Funcționează Minatul Bitcoin în Cloud?

August 1, 2014 by in category Informatii, Investitii

Dacă doriți să investiți în minatul bitcoinilor fără să vă complicați cu gestionarea propriului hardware, există o alternativă. Puteți utiliza servicii de cloud pentru a dobândi monede. Mai simplu spus, minatul cloud înseamnă folosirea (în general) puterii de prelucrare distrubuite, administrată de la centrele de date de la distanță. Este nevoie doar de un calculator pentru […]

3 3 Read more

Opt Moduri de a Câștiga Bitcoin

July 24, 2014 by in category Informatii, Investitii

În acest articol vă prezentăm opt moduri diferite prin care puteți caștiga bitcoin. Cel mai simplu și mai recomandat mod de a câștiga bitcoin este să vindeți ceva (produse sau servicii) și să oferiți modalitatea de plată cu bitcoin pentru acestea. 4.5 / 5 ( 15 votes )

1 8 Read more

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.