Opt Moduri de a Câștiga Bitcoin

July 24, 2014 by in category Informatii, Investitii with 1 and 8
Home > Blog > Informatii > Opt Moduri de a Câștiga Bitcoin

În acest articol vă prezentăm opt moduri diferite prin care puteți caștiga bitcoin. Cel mai simplu și mai recomandat mod de a câștiga bitcoin este să vindeți ceva (produse sau servicii) și să oferiți modalitatea de plată cu bitcoin pentru acestea.

1. Câștiga bitcoin prin acceptarea lor ca un mijloc de plată

Cel mai bun și mai simplu mod de a câștiga bitcoin este prin a-i accepta ca un mijloc de plată. Dacă aveți o mică afacere, integrarea are loc rapid și simplu. Indiferent dacă aveți un magazin fizic sau o afacere online, indiferent dacă vindeți bunuri sau servicii, trebuie doar să parcurgeți următorii pași:

1.1 Creați-vă un portofel bitcoin online de pe Blockchain.info.

Dacă nu sunteți sigur ce este un portofel bitcoin, verificați secțiunea ”Ce este Bitcoin”. Există de asemenea, mulți alți furnizori în afară de Blockchain.info. Aflați care este cel mai bun pentru dvs. Și nu uitați, niciun portofel nu e 100% sigur, deci fiți atenți cu banii dvs.

1.2 Afișați un cod QR, cu adresa dvs. Bitcoin lângă casa de marcat.

Există câteva opțiuni aici.

 • Când aveți contul pe Blockchain.info mergeți la ”Receive Money”. Sub meniul ”Actions” selectați ”QR-code”. Printați imaginea cu codul QR și plasați-o lângă casa de marcat. Clienții dvs. vor avea de regulă, o aplicație bitcoin instalată pe smartphone-urile lor unde vor putea introduce valoarea achiziției în dolari sau euro. Aplicația calculează valoarea corespunzătoare Bitcoin și ia în mod automat actualul curs de schimb pentru a obține suma corectă. Pe contul dvs. Blockchain.info puteți verifica confirmarea plății.
 • Tot în contul Blockchain.info mergeți la ”Receive Money”, apoi sub ”Actions” selectați ”Create Payment Request”. Acum, introduceți suma de bitcoin pe care clientul trebuie să o plătească și va afișa codul QR corespunzător. Astfel, clientul nu trebuie să introducă o sumă. Pentru această metodă trebuie să calculați suma de bitcoin din prețul dolarilor sau al euro, înainte de a o introduce pentru generarea codului QR.
 • Accesați clientul de bitcoin pe care-l folosiți pentru portofel, generați o adresa nouă de primire, îi dați un copy, cautați pe google bitcoin qr code generator, iar pe site-ul http://bitcoinqrcode.org/ generați codul de QR pentru adresa respectivă. Din acest moment, clienții il pot scana ușor pentru a vă trimite plăți.

1.3 Afișați logo-ul ”Bitcoin accepted here”

Bitcoin-Euro

Bitcoin ca moneda

La intrarea în magazin pentru a arăta tuturor noua metodă de plată introdusă. Aici gasiți multe bannere pentru asta.

Asta-i tot. Este atât de ușor, câștigați bitconi prin vânzarea de bunuri și servici începând de astăzi! Aceasta este doar o scurtă descriere a modului în care puteți câștiga bitcoin prin acceptarea acestora ca mijloc de plată. Aceste link-uri sunt de asemenea, utile:

Există multe alte liste și indexuri, unde vă puteți adăuga magazinul. Până acum, cele menționate s-au dovedit a fi cele mai bune. Dacă cunoașteți unul bun și complet, contactați-mă. Voi avea plăcerea de a adăuga alte link-uri aici.

2. Câștigați bitcoin gratuit prin realizarea de diverse task-uri

Există multe site-uri care vă oferă ocazia să câștigați bitcoin gratis. Cu cele mai multe dintre aceste site-uri, conceptul este acela de a vizita pagina și de a primi o mică sumă de bitcoini. Conceptul are ceva în comun cu uitatul gratis la televizor, din trecut. Vă uitați la o mulțime de reclame și între timp primiți ceva ce doriți să vedeți, cum ar fi un film sau videoclipuri muzicale.

Deși este un concept legitim, avantajul timpului investit este minim (spre zero). Atunci când câștigați bitcoin de pe urma acestor site-uri cu reclame, bitcoinii câștigați reprezintă de fapt timpul investit de dvs. Cum spune și zicala, ”nimic nu e pe gratis”. Dar convingeți-vă singuri, aveți aici o listă cu câteva site-uri interesante.

 • BitVisitor: Câștigați bitcoin prin accesarea de site-uri și videoclipuri. Fiecare pagină este prezentată timp de cinci minute. Apoi, puteți să faceți click pe “Next” pentru confirmare și pentru a trece la pagina următoare. Ce-mi place la acest site e faptul că plățile intră în aproximativ o oră. Acesta este un avantaj major în comparație cu alte site-uri care plătesc bitcoin pentru îndeplinirea unor astfel de sarcini. De asemenea, nu aveți nevoie de un cont de utilizator în acest caz, trebuie doar să introduceți adresa dvs. Bitcoin. Totuși suma de bitcoin pe care o puteți câștiga este limitată. Pentru 5 minute primiți în jur de 100 μBTC (100 de micromonede sau 0,00001 BTC) ceea ce înseamnă că pe oră câștigați în jur de 0,00012 BTC. Nu sunt prea mulți bani dar e un început pentru a face primii dvs. Satoshi și pentru a vă familiariza cu Bitcoin. Și rețineți, plata pe 5 minute variază. Deci, calculul de mai sus are numai pentru cazul în care plata medie pe cinci minute este μBTC 100.
 • FreeDigitalMoney.com: Câștigați bitcoin prin recompense pentru achizițiile făcute cu bitcoini. Nici pe acest site nu trebuie să aveți cont de utilizator, ci doar să introduceți adresa Bitcoin.
 • CoinWorker: Câștigați bitcoin prin realizarea sarcinilor analitice. Aici aveți nevoie de un cont de utilizator. Nu am încercat acest serviciu, dar plățile par a fi un pic mai mari decât în cazul site-urilor menționate mai sus.
 • BitcoinPlus: Câștigați bitcoin furnizând putere de calcul pentru un fond comun de minare (mining pool). Partea bună la acest site este că nu trebuie să pierdeți timp pe el, deoarece calculatorul dvs. își face treaba, iar dvs. puteți face altceva între timp. Totuși, atunci când verificați task manager-ul calculatorului dvs. veți vedea că utilizarea CPU depășește anumite limite. Asta înseamnă că dispozitivul dvs. consumă multă energie electrică. Și din moment ce plata pe oră pe BitcoinPlus este destul de mică, trebuie să faceți un calcul adecvat care ia în considerare consumul de energie al hardware-ului, costurile de energie electrică și valoarea actuală Bitcoin. Dacă se dovedește a fi rentabil pentru dvs., BitcoinPlus este perfect.
 • Rugatu: Câștigați bitcoin răspunzând la întrebări pe forum. Acesta este un serviciu interesant, deoarece, adună laolaltă persoane interesate de Bitcoin și multe alte lucruri și oferă recompense pentru răspunsuri la întrebări. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără o monedă ca Bitcoin care are taxe mici de tranzacționare și transferuri instant.
 • FaucetBTC: Câștigați bitcoin vizitând acest stie (și accesând reclamele). Există un număr mare de alte site-uri similare, iar eu l-am ales pe acesta în mod aleatoriu. Tot ce trebuie să faceți e să intrați pe site, introduce-ți adresa Bitcoin și completați căsuța CAPTCHA. Puteți repeta acest lucru ori de câte ori doriți, dar numai la un interval de 30 de minute. Pentru fiecare accesare primiți 0.0000025 BTC (din august 2013; acest lucru se va schimba probabil când cursul de schimb bitcoin va crește). După accesare, plata dvs. este direcționată către CoinBox.me. Asta pentru a aduna mai multe plăți mici și să le combinați pentru o plată mai mare. Când vizitați mai multe site-uri în paralel, acest lucru ar putea fi o modalitate de a vă menține ocupat pe tot parcursul zilei și să faceți o schimbare.

Câștigând bitcoin în urma realizării de sarcini pe site-uri este o opțiune viabilă, dar nu vă așteptați să aveți un venit prea mare. Consider că este un prim pas pentru a vă familiariza cu Bitcoin, în general. De asemenea, este interesant de văzut ce fel de servicii sunt permise prin transferurile de bani transparente, din spațiul virtual.

3. Câștigați bitcoin din plata dobânzilor

Dacă aveți deja câțiva bitcoini, aveți șansa de a-i pune să lucreze pentru dvs. Câștigați bitcoin prin plățile dobânzilor, împrumutându-i.

 • Împrumutați direct cuiva cunoscut. Acest lucru vă permite să evaluați personal, câtă încredere puteți avea în persoana care ia cu împrumut. Apoi, ambele părți trebuie doar să cadă de acord asupra termenilor, cum ar fi durata și rata dobânzii și gata. Dezavantajul e că s-ar putea să nu aveți prea multe cunoștințe compatibile cu suma, durata și rata dobânzii dvs., dar este un mod plăcut de a câștiga bitcoini.
 • Site-urile de creditare cu bitcoin ”Peer to peer”, cu anunțuri de la diferiți debitori, sunt o altă opțiune. Bitbond.net este un astfel de site de creditare de tip peer-to-peer. Debitorii publică cereri de finanțare, iar dvs. puteți contribui la împrumutul lor. Puteți finanța sume mici pentru mai multe împrumuturi, și astfel, diversificați riscul de nerambursare. Împrumuturile în biticoini funcționează de regulă, la fel ca împrumuturile în bani fiat. Beneficiarul împrumutului primește o anumită sumă de bani pe o perioadă specificată și rambursează banii cu dobândă. Există două lucruri de care trebuie să fiți conștienți când împrumutați bitocini. Site-ul și debitorul trebuie să fie de încredere. Când site-ul evaluează bonitatea solicitanților, informațiile oferite în legătură cu debitorii, pot fi mai credibile. Un alt site, cu mult mai multă publicitate și pe care-l folosesc personal, și-l recomand, este BTCJam (aveți grijă sa le citiți ghidurile și interesați-vă bine înainte de a investi în cineva).
 • investitii-bitcoin-trader

  Site-ul Bitcoin-Trader

  Bitcoin banking ca model. Aici vă plasați bitcoinii ca un depozit, cu un site care vă plătește o rată fixă ​​a dobânzii pentru aceste depozite. Această metodă are avantaje și dezavantaje. Partea bună e că nu trebuie să vă difersificați bitcoinii cu mulți debitori. Pur și simplu plasați bitocinii cu banca dvs Bitcoin și asta-i tot. Câștigați bitcoin ca un flux constant de venituri din dobânzi. Cu toate acestea, fiți foarte atenți. În cazul precedent de împrumut peer to peer, diversificați activitatea de împrumut cu mulți debitori. În modelul banking vă bazați pe un singur debitor care este banca. Dacă nu face o treabă bună în gestionarea bitcoinilor dvs., puteți pierde totul dintr-o dată. Asta pentru ca banca va lua depozitele și le va investi în active, cele mai importante active fiind de obicei, împrumuturile. Dacă face o treabă bună, totul va fi în regulă, deoarece dvs. pur și simplu luați plata dobânzii. Dacă nu face treaba bună, veți suporta consecințele. Și nu există nici o asigurare a depozitelor în lumea Bitcoin. Eu pe moment folosesc Bitcoin-Trader (link de afiliat) și cu un depozit de numai $60, produc $0.5 zilnic.

Conchizând, împrumutul Bitcoin este o metodă bună de a face bitcoin din ceea ce aveți deja. Vă rugăm să luați în considerare această denegare de responsabilitate: împrumutați numai prin site-uri în care aveți încredere. Acele site-uri vor respecta cerințele obișnuite ca și site-urile non-Bitcoin. Asta înseamnă că au termeni și condiții corespunzătoare, dezvăluie statusul de constituire și datele de contact. Unele site-uri din lumea Bitcoin nu fac asta și în cele din urmă oamenii se întreabă ce s-a întâmplat cu bitcoinii lor. Prin urmare, atunci când câștigați bitcoin din împrumuturi cu bitcoini, fiți atenți cu cine aveți de-a face și folosiți doar bitcoin pe care vă permiteți să îi pierdeți.

4. Câștigați bitcoin din minare

Minarea Bitcoin este procesul din care provin noii bitcoin. Când efectuați minarea, calculatorul dvs. adaugă noi tranzacții Bitcoin la blockchain (un registru public unde toate tranzacțiile Bitcoin sunt salvate) și caută noi blocuri. Un bloc este un fișier care are înregistrate cele mai recente tranzacții Bitocin. Când calculatorul dvs. descoperă un nou bloc, primiți nu anumit număr de bitcoini. În prezent, un bloc conține 25 BTC. Acest număr se schimbă de-a lungul timpului și se micșorează cu un factor de 0,5 la fiecare patru ani.

miner-fpga-de-bitcoin

Statie de minare Bitcoin FPGA

Dacă vreți să câștigați bitcoin prin minare, rețineți că ăsta este un proces costisitor și care ocupă mult timp. Citiți introducerea și manualele corespunzătoare pentru a afla mai multe despre asta. Acest site este un bun punct de plecare. Dacă nu minați doar din curiozitate și doriți să cunoașteți tehnologia, este important să faceți o analiză a raportului cost/beneficii. Prețurile de hardware, costurile de energie electrică, dificultatea Bitcoin și valoarea Bitcoin, influențează profitabilitatea minării bitcoin. În ziua de astăzi, minatul de bitcoin direct este foarte complicat și costisitor, nu prea este o modalitate viabilă de a câștiga. Dacă toate astea vi se par interesante și totoși doriți să câștigați Bitcoin din minare, faceți primele calcule pe Mining Dashboard.

5. Câștigați bitcoin din bacșiș

Când câștigați bitcoin prin bacșișuri, este ca și cum ați accepta bitcoin ca mijloc de plată. Aveți nevoie de un portofel, cod QR cu adresa Bitcoin și persoane care să vă poată da bacșiș. Există mai multe locuri unde puteți primi bacșișuri Bitcoin.

 • Din nou, magazinul dvs. este primul cu care începeți, dacă aveți unul. Este un pic mai simplu, deoarece, din moment ce bacșișurile sunt voluntare, nu trebuie neapărat să verificați plata și suma exactă. Pur și simplu afișați codul QR și verificați zilnic cât v-a intrat.
 • Cu bacșișuri, partea interesantă e că nu trebuie neapărat să aveți un magazin. Un blog de exemplu sau orice alt site e suficient. Puteți afișa codul QR sau doar adresa Bitcoin în partea de jos a paginii sau oriunde preferați, și lăsați oamenii să decidă cu cât doresc să vă răsplătească. Puteți vedea cum funcționează acest lucru pe blogul german bitcoins21.com, în partea de jos a paginii.
 • Imaginați-vă că aveți un restaurant și doriți să încurajați clienții să lase bacșiș în bitcoin și iată acest serviciu intersant: bctip este un site unde puteți tipări mici vouchere care au un anumit sold Bitcoin pe ele. Când clientul are una din acestea, îl poate oferi dvs. sau angajaților și puteți să îl răscumpărați ca un cupon.

6. Câștigați bitcoin prin tranzacționare

Unii ar spune că tranzacționarea este o variantă a jocurilor de noroc. Deși aceste două lucruri au ceva în comun, există și diferențe fundamentale. Atunci când pariați (presupunând că e un joc corect) aveți o anumită probabilitate de câștig sau pierdere. Atunci când tranzacționați active, lucrurile devin mai complexe. Nu vreau să intru prea mult în detalii aici. Vreau doar să subliniez cum puteți câștiga bitcoin din tranzacționare.

Cel mai sigur mod de a face bani prin tranzacționare, este prin arbitraj. Pe scurt, asta înseamnă că veți avea ocazia de a cumpăra un activ într-un singur loc pentru un anumit preț și să îl vindeți imediat în altă parte, la un preț mai mare. Este important să știți că puteți vinde activul imediat, la un anumit preț. Dacă acest lucru nu merge, atunci vorbim de speculații – sau jocuri de noroc, dacă preferați.

Lumea Bitcoin, în opinia mea, oferă astfel de oportunități de arbitraj. Dar ele nu sunt atât de simplu de executat, cum ar putea părea la prima vedere. Diferențele de preț între schimburi vin de multe ori din anumite motive. Viteza de tranfer al banilor fiat și restricțiile de acces sunt cele mai vizibile. Trebuie să găsiți singuri oportunitățile. Un punct de plecare este Bitcoin StackExchange. De asemenea, nu orice oportunitate este disponibilă oricui. Aruncați o privire peste diferernțele de preț între schimburi și verificați dacă puteți găsi oportunități.

Un alt mod de a câștiga bitcoin din tranzacționare este simpla speculație. În acest caz, cumpărați bitcoini, așteptați până crește prețul, apoi vindeți-i pentru bani fiat. Când prețul scade din nou, cumpărați mai mulți bitcoin și luați-o de la capăt. Ca să reușiți, trebuie să fiți ori foarte norocos, ori capabil de a prezice viitorul.

Există traderi buni care pot recunoaște modele din diagrame de preț. Dar asta e ceva foarte specializat și nu sunt sigur că pot să cred în așa ceva. Deci din parea mea, dacă doriți să câștigați bitcoin din acest tip de tranzacționare, poate fi categorizat ca joc de noroc. Este chiar mai riscant dacă îl comparăm cu un joc corect unde vă cunoașteți șansele. Când speculați cu active, puteți obține șanse din istoricul prețurilor. Dar să nu credeți vreodată că asta vă va spune ceva despre viitor.

7. Câștigați Bitcoin ca un venit normal

Încasarea salariului lunar în bitcoin este probabil cel mai constant mod de a câștiga Bitcoin. Nu sunt multe organizații care v-ar plăti în Bitcoin, dar cel puțin, există câteva. Și poate vor fi mai multe dacă acceptarea Bitcoinilor crește continuu. Gavin Andresen, principalul dezvoltator al Bitcoin Foundation, a declarat într-un interviu, că este plătit în bitcoini. Și sunt șanse să fiți și dvs plătit în bitconi dacă angajatorul îi acceptă. Ce-i drept, foarte mici la momentul actual în România.

Pe lângă a fi angajat de o companie sau o organizație non-profit, puteți fi liber-profesionist plătit în Bitcoin. Aici aveți o listă cu site-urile unde puteți căuta oferte de joburi sau puteți posta dvs. o ofertă. Este un mod foarte convenabil de a câștiga bitcoini, deoarece multe joburi pot fi făcute de acasă.

 • captura-bit-task

  Site-ul Work for Bitcoin

  WorkForBitcoin este un site unde se pot face ambele, adică anunțuri cu locuri de muncă și căutarea anunțurilor valabile. Multe dintre joburile enumerate sunt legate de programare. Dar există și alte domenii și merită să verificați dacă există ceva ce vă interesează.

 • Bitcointalk Forum Services Section este un alt punct de pornire pentru a căuta joburi plătite în bitocini. Unele joburi sunt ușor de făcut într-un timp scurt, astfel că este o modalitate bună de a câștiga bitcoin rapid.
 • Jobs 4 Bitcoins pe reddit se axează pe joburi pentru programatori. Dar din nou, nu cuprind doar acest domeniu și cu siguranță merită să căutați prin diferitele oferte.
 • BitGigs este o platformă online de joburi cu multe oferte diverse. Varietatea este uimitoare așa că verificați-o.
 • Coinality are o abordare diferită, deoarece nu afișează doar joburile plătite în bitcoin, dar și localizarea lor pe hartă. Acest lucru este util când sunteți interesat de un job la nivel local, aproape de dvs. Numărul de oferte ar putea fi mai mare, dar când este în creștere devine și mai interesant.

Apoi, desigur, puteți deschide propria afacere Bitcoin și să câștigați bitcoin în acest mod, fie că e vorba de o afacere cu bunuri și servicii, sau un website unde plasați reclame de pe CoinURL. Dacă doriți să deschideți, sau aveți deja un magazin, verificați descărcările câștigurilor Bitcoin. Broșura vă arată cât de ușor este să introduceți plăți Bitcoin în magazinul dvs.

8. Câștigați bitcoin prin jocuri de noroc – nu sunt potrivite pentru toată lumea

Ca să fiu sincer, nu sunt un mare amator al jocurilor de noroc. Dar este o metodă de a câștiga Bitcoin, deci pentru a face această listă completă trebuie menționată și această opțiune. Totuși, nu voi enumera niciun link către site-urile de pariuri și jocuri de noroc. Sunt destul de ușor de căutat dacă sunteți interesat. Și dacă ați accesat câteva din site-urile de mai sus, probabil ați dat deja peste câteva site-uri Bitcoin de pariuri și alte jocuri de noroc.

1 Comment

 • Decor Artistic
  on March 25, 2015 Reply

  Foarte interesant articolul tau. Cautam o metoda de plata online si am descoperit informatiile tale utile. Chiar am sa introduc si eu plata prin bitcoin pe site-ul meu. Multumesc pentru pont.

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.