Cum Pot Accepta Plăți în Bitcoin la Mine pe Site?

July 24, 2014 by in category Informatii with 0 and 0
Home > Blog > Informatii > Cum Pot Accepta Plăți în Bitcoin la Mine pe Site?

Există câteva moduri de a accepta Bitcoin pe o interfață web. Rețineți în timp ce examinați aceste opțiuni, că Bitcoin este încă o tehnologie nouă și multe din aceste opțiuni nu sunt încă ”prietenoase”. Astea fiind spuse, aveți destul de multe opțiuni în funcție de nivelul dvs. de expertiză și cerințele tehnice:

captura-procesor-bitcoin-bitpay

Site-ul Procesorului de Plati Bitcoin, BitPay

Folosiți servicii de plată 3rd party precum:

Folosiți o interfață actuală a coșului de cumpărături (shopping cart)

Există plugin-uri pentru Ubercart, Magento, PrestaShop și multe alte platforme populare de e-commerce. Dacă doriți să modificați un site care funcționează pe una din aceste platforme, atunci asta ar putea fi cea mai bună alegere. Dacă aveți de gând să lansați un site și nu doriți să scrieți dvs. codul, tot e cea mai bună opțiune, din moment ce puteți să vă alegeți platforma înainte de implementare.

Rulați propriile biblioteci

Aceasta este cea mai bună opțiune dacă folosiți o platformă care nu este în prezent acceptată sau dacă întâmpinați condiții grele de integrare, ce nu pot fi îndeplinite de platformele de e-comerț precum Magento sau Ubercart.

Limbaje:

Folosiți metoda proprie folosind direct JSON API

Acest lucru este necesar dacă nu folosiți deja un limbaj pentru care s-au pre-scris biblioteci pentru interfațare cu bitcoind. Probabil lista limbajelor e scurtă, dar toate standardele majore din industrie au fost cuprinse, astfel încât este puțin probabil să trebuiasă să recurgeți la scrierea propriului limbaj de interfață.

3/5 - (1 vote)

Add comment

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.