Category: Informatii

Bitcoin este moneda digitală nascută în era informației. Află despre cum funționează precum și cum o poți folosi citind ghidurile noastre directe.
Home > Blog > Informatii

Merită Să Minezi Bitcoini?

February 24, 2015 by in category Informatii, Stiri tagged as , , ,

Să presupunem că ești o persoană ca oricare alta, care dorește să mineze niște bitcoini. Ai acasă un calculator desktop clasic, și ai de gând să rulezi un singur miner. Locuiești în SUA, într-o zonă cu costuri destul de mici la electricitate, să zicem 0.08 dolari/kwh.

0 0 Read more

Cât De Anonim Este Bitcoin? Un Act De Informare

February 23, 2015 by in category Informatii, Stiri tagged as , , ,

Adam Ludwin abordează distincția dintre confidențialitate și anonimat în Bitcoin. Bitcoin este adesea descris ca o modalitate de a tranzacționa în mod anonim. Dar cât de anonim este?

0 0 Read more

Volatilitate, Deflație și Manipulare

February 9, 2015 by in category Featured, Informatii, Stiri tagged as , , ,

Bitcoin are criticii și scepticii săi, iar opoziția față de tehnologia în curs de dezvoltare – în special în rândul intelectualității – nu pare să se diminueze.

volatilitate-deflatie-si-manipulare-bitcoinSunt mulți comentatori importanți pe tema subiectului, de la autorul Jeffrey Robinson până la bloggerul specialist în finanțe, Karl Denniger, profesorul Mark Williams, de la Universitatea din Boston, keynesianul Paul Krugman, economistul austriac Gary North și Izabella Kaminska de la FT Alphaville.

0 0 Read more

Bitcoin – Noțiuni de Bază

October 31, 2014 by in category Informatii tagged as

Următoarele informații reprezintă minimele cunoștințe pe care trebuie să le ai pentru a folosi bitcoin. Se presupune că nu vrei detalii despre cum sunt creați bitcoinii (minați), trimiși (răspândiți) sau verificați (confirmați).

4 4 Read more

Bitcoin Devine Autohton

October 22, 2014 by in category Informatii tagged as , , ,

Știm cu toții că Bitcoin este moneda electronică descentralizată care rulează pe o rețea ce poate face tot felul de lucruri interesante. Principala întrebare e, ce poți face cu bitcoin și nu poți face cu orice altceva?

Ce înseamnă când bitcoin este original? Rețineți că termenul acesta aplicat în contextul bitcoin, se datorează lui Fred Wilson (un capitalist din New York) și preluat mai departe de Chris Dixon (alt capitalist din San Francisco).

0 1 Read more

Prezentarea Bitcoin Realizată de Winklevoss

October 8, 2014 by in category Informatii, Stiri tagged as , ,

Prea multă lume nu știe încă ce este Bitcoin. În afară de faptul că e o sursă grozavă de știri legate de criptomonedă, BitcoinX încearcă de asemenea, să educe oamenii.

E important ca lumea să afle despre Bitcoin și despre punctele sale forte și punctele slabe. Mulți susținători Bitcoin împărtășesc acest punct de vedere.

0 0 Read more

Minarea Bitcoin cu Creion și Hârtie: 0,67 Hash-uri pe Zi

October 6, 2014 by in category Informatii

M-am decis să văd cât de practic ar fi să minez bitcoini folosind creionul și hârtia. Se pare că algoritmul SHA-256 folosit la minare este destul de simplu și se poate face manual.

În mod nesurprinzător, procesul este foarte lent în comparație cu minarea hardware și este total nepractic. Dar realizarea algoritmului în mod manual este o bună modalitate de a înțelege exact cum funcționează.

0 1 Read more

Overstock Acceptă Acum Bitcoini în Peste 100 de Țări

September 22, 2014 by in category Informatii, Stiri

Overstock a lansat în mod oficial o nouă funcție care permite cumpărătorilor din peste 107 țări să cumpere produse cu bitcoin.

Anunțul marchează pentru Overstock, prima extindere a serviciilor de plată cu bitcoin, dincolo de granițele SUA, venind cu opțiunea de verificare pe marile piețe globale precum Argentina, Brazilia, Canada, China, Franța, Germania, Israel și Japonia.

1 2 Read more

Cum funcționează Bitcoin? Un Video Explicativ

September 9, 2014 by in category Featured, Informatii

Acest video explica cum functioneaza bitcoin fara a se folosi jargon specific sau explicatii matematice. Sa continuam…

4 2 Read more

Cum Să-ți Faci un Portofel de Hârtie Pentru Bitcoin?

August 1, 2014 by in category Informatii, Portofel

Una din cele mai populare opțiuni de păstrare a bitcoinilor în condiții de siguranță, este portofelul de hârtie Bitcoin. Aici vă vom explica cum să transferați toate acele monede digitale într-un portofel în format fizic, folosind doar o imprimantă.

Rețineți că în acest ghid vom vorbi despre Bitcoin. Cu toate acestea, conceptele de bază se aplică la orice altă criptomonedă; litecoin, de exemplu.

1 4 Read more

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.