Category: Featured

Home > Blog > Featured

11 Portofele Bitcoin Pentru O Stocare Sigură A Bitcoinilor

June 15, 2015 by in category Featured, Portofel tagged as , , , , , , , , , , ,

O imagine de ansamblu a unora dintre cele mai notabile portofelele Bitcoin este probabil de mult așteptată, vezi care sunt portofelele Bitcoin recomandate.

0 6 Read more

Recenzie Trezor, Portofelul Hardware Bitcoin

June 12, 2015 by in category Featured, Portofel tagged as , , , ,

Pe 1 februarie 2015, am cheltuit 0.4091 BTC (119 dolari la acea vreme), pentru a cumpăra un Trezor. Tranzacția pe site a mers perfect, am introdus informațiile mele, adresa, diverse chestii pentru a plasa comanda și mi s-a oferit o adresă Bitcoin prin intermediul unui cod QR pentru a face plata. Am făcut plata și am așteptat.

2 9 Read more

Denarium Lansează Bitcoini În Formă Fizică În Regim ”Low Cost”

May 25, 2015 by in category Featured, Stiri tagged as ,

Startup-ul finlandez Denarium a lansat o serie de bitcoini fizici în regim ”low cost”, în încercarea de a stimula adoptarea monedei digitale.

1 7 Read more

Banca BNY Mellon De Pe Wall Street Experimentează Beneficiile Bitcoin

May 8, 2015 by in category Featured, Stiri tagged as , ,

Dezvoltatorii de la Banca Mellon Corp din New York, au experimentat codul bitcoin open-source, ca parte a noului program al băncii, de recunoaștere corporativă.

0 1 Read more

În Prezent China Controlează Bitcoin (Și Acesta E Doar Începutul)

April 29, 2015 by in category Featured, Stiri tagged as ,

Când ai o licență de tipărit bani pe care toți ceilalți din lume trebuie să o folosească, poți să faci o mulțime de lucruri pe care restul lumii nu le poate face.

1 1 Read more

Volatilitate, Deflație și Manipulare

February 9, 2015 by in category Featured, Informatii, Stiri tagged as , , ,

Bitcoin are criticii și scepticii săi, iar opoziția față de tehnologia în curs de dezvoltare – în special în rândul intelectualității – nu pare să se diminueze.

volatilitate-deflatie-si-manipulare-bitcoinSunt mulți comentatori importanți pe tema subiectului, de la autorul Jeffrey Robinson până la bloggerul specialist în finanțe, Karl Denniger, profesorul Mark Williams, de la Universitatea din Boston, keynesianul Paul Krugman, economistul austriac Gary North și Izabella Kaminska de la FT Alphaville.

0 0 Read more

Strategia Bitcoin a Rezervei Federale

February 2, 2015 by in category Featured, Stiri tagged as ,

Strategia Bitcoin a Rezervei Federale, a fost emisă în această dimineață, sub forma unui document, subliniind mai multe opțiuni de îmbunătățire a sistemului de plată american.

0 2 Read more

Paypal Acceptă Tranzacții cu Bitcoini pentru Comercianții de Produse Digitale

September 26, 2014 by in category Featured, Stiri tagged as ,

Avântul Bitcoin continuă să ia amploare printre comercianți și platforme web. După semnalele de acum câteva săptămâni, când Braintree a activat tranzacțiile cu bitcoin pentru dezvoltatorii Paypal, compania acceptă în prezent bitcoini pe întreaga rețea Paypal, pentru vânzătorii de produse digitale.

Compania și-a exprimat interesul față de Bitcoin de ceva timp, directorul CEO, John Donahoe, spunând în trecut că ar juca ”un rol important” în viitorul companiei.

3 0 Read more

Tim Draper: Prețul Bitcoin Încă se Îndreaptă Spre 10.000 de Dolari

September 23, 2014 by in category Featured, Stiri

În ciuda interesului continuu din partea marilor companii de plăți și lideri de opinie, prețul bitcoin a scăzut în ultimele săptămâni.

“Cred că piețele nu văd ceea ce văd eu. O întreagă economie este reconstruită. Am un preț țintă pentru bitcoin de 10.000 de dolari în trei ani.”

0 0 Read more

Cum Se Cumpără Bitcoin de pe BitcoinX.ro

September 15, 2014 by in category Featured, Intrebari tagged as , ,

Doriti sa cumparati bitcoin si nu intelegeti ce este asa de complicat? Singurul mod in care puteti cumpara bitcoin este de la cineva care doreste sa vanda. Ne-am decis sa simplificam procesul de achizitionare si sa ajutam pe oricine isi doreste sa-si cumpere. Vezi video-ul explicativ aici.

27 8 Read more
12

Powered by Bitcoin X Romania © 2014. Contact | Despre noi.